Air-lift -tuotesarja

Air-lift- tuotesarja sopii päivittäiseen käyttöön. Tuotteet eivät sisällä suun luontaiseen bakteeritasapainoon vaikuttavia (kuten klooriheksidiini tai alkoholi) tai hampaita värjääviä aineita.

Tuotesarja
poistuu Suomen markkinoilta

AIR-LIFT -SUUSUIHKE
TARVITTAESSA KÄYTETTÄVÄ

Air-lift -suusuihkeen vaikuttavat aineet vähentävät pahaa hajua aiheuttavien bakteerien kasvua ja sitovat itseensä niiden aineenvaihduntatuotteita.

Käytä Air-lift -suusuihketta, kun haluat raikastaa hengityksesi nopeasti. Suihkuta 1 – 2 kertaa suoraan suuhun. Pieni ja kätevä pullo kulkee helposti mukana. Yksi pullo riittää yli 200 annokseen. Sisältää ksylitolia 25 %. Raikas mintun maku.

Pakkauskoko 15 ml.

Air-lift_suusuihke

AIR-LIFT -KAPSELIT
VATSAPERÄISEEN HALITOOSIIN

Air-lift -kapselit on tarkoitettu vatsasta lähtöisin olevan pahanhajuisen hengityksen raikastamiseen.

Vatsaperäisen halitoosin aiheuttajana voi olla jokin nautittu ruoka (kuten valkosipuli, chili tai kala) tai juoma (kuten alkoholi). Myös pelkkä vatsahappojen haju voi olla niin voimakas, että se nousee hengitysilmaan. Tätä esiintyy varsinkin vatsan ollessa tyhjä.

Air-lift -sarjan patentoidut kapselit ovat maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen hoitokeino vatsaperäiseen halitoosiin. Kapseleiden sisältämät öljyt ja muut vaikuttavat aineet sitovat halitoosin aiheuttajat jo vatsalaukussa ja estävät niiden nousemisen hengitysilmaan ja imeytymisen verenkiertoon. Lisäksi ne raikastavat hengitystä.

Annostelu: 1–2 kapselia korkeintaan 4 kertaa vuorokaudessa.
Jos kapseleita käytetään ruoan tai juoman aiheuttaman halitoosin ehkäisemiseen, tulisi ne ottaa ruokailun yhteydessä tai heti sen jälkeen.

Jos kapseleita käytetään vatsahappojen tai löysän vatsaportin aiheuttamaan halitoosiin, saadaan paras teho ottamalla annos säännöllisesti 3–4 kertaa vuorokaudessa. Tuote sopii jatkuvaan ja päivittäiseen käyttöön.

Pakkauskoko 40 kapselia.

AIR-LIFT -SUUVESI
PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

Voit käyttää suuvettä aamuisin ja iltaisin, ruokailujen jälkeen happohyökkäyksen katkaisemiseen tai milloin vain raikastaaksesi hengityksesi.

Suuveden kerta-annos on noin 10 ml. Purskuttele suuvettä
1 – 3 minuuttia kerrallaan, jotta sen aineosat ehtivät vaikuttaa. Sisältää kaliumfluoridia (0,08 %) ja ksylitolia
(1 %). Ei sisällä alkoholia.

Pakkauskoko 250 ml.

Air_lift_suuvesi

AIR-LIFT -HAMMASTAHNA
PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

Käytä Air-lift -hammastahnaa ison herneen verran harjauskertaa kohden. Harjaa hampaita kaksi kertaa päivässä vähintään kahden minuutin ajan. Älä huuhtele suuta vedellä, jotta fluori ja ksylitoli jäävät suojelemaan hampaita ja tahnan muut vaikuttavat aineet pääsevät ehkäisemään halitoosia.

Air-lift -hammastahnan RDA eli hankausarvo on 37, minkä ansiosta tahna on kiilteelle turvallinen myös sähköhammasharjan kanssa käytettynä.

Ei sisällä natriumlauryylisulfaattia, joten se soveltuu myös afta-herkille. Sisältää 0,22 % natriumfluoridia, eli 1000 ppm puhdasta fluoria, sekä 10 % ksylitolia.

Pakkauskoko 50 ml.

Air-lift_hammastahna

AIR-LIFT -PURUKUMI
TARVITTAESSA KÄYTETTÄVÄ

Air-lift -purukumin vaikuttavat aineet sitovat haihtuvia rikkiyhdisteitä, jotka aiheuttavat pahanhajuista hengitystä.

Annostelu: 1–2 purukumia, pureskellaan tarvittaessa.

Korkeintaan 10 purukumia vuorokaudessa.

Raikkaan mintun makuinen purukumi on sokeriton, makeutusaineina ksylitoli (10 %), sorbitoli ja maltitoli.

Pakkauskoko 12 palaa.

Air-lift_purukumi